Smeštaj

Specijalna bolnica ”Sokobanja” raspolaže sa ukupno 530 ležajeva u objektima: ”Novi zavod”, ”Sokograd”, ”Mala Bota”, Vila ”Bota” i Vila ”Dalmacija”. Objekti Vila ”Dalmacija” i Vila ”Bota” namenjeni su smeštaju dece.

                           

     

Smeštaj u objektima Specijalne bolnice obezbedjuje udobnost, prijatnost, komfor – kako onima koji koriste medicinske tretmane, tako i onima čiji je želja odmor, relaksacija i rekreacija.

Objekat Br. apartmana Br. jednokrevetnih soba Br. dvokrevetnih soba Br. trokrevetnih soba Br. četvorokrevetnih soba
Novi zavod 5 18 32 4 36
Sokograd 6 4 30 4
Mala Bota 8
Vila Bota 4 6 16
Vila Dalmacija 7 8

Komforne apartmane karakteriše udobna i prijatna atmosfera malog porodičnog prostora, a jednokrevetne, dvokrevetne i višekrevetne sobe predstavljaju spoj namenske funkcionalnosti i udobnosti.

       

       

Osećaju prirodnog ambijenta doprinose pogledi sa terasa i prozora ”Novog zavoda”, ”Male Bote” i Vile ”Bota” na šumoviti Ozren i obližnje ”Boriće” i Park-šumu, a sa terase restorana ”Novog zavoda” Sokobanja se pruža kao na dlanu.

      

      

Objekat ”Sokograd” na sokobanjskoj promenadi i obližnja Vila ”Dalmacija” nalaze se na par koraka od centralnog gradskog parka i ”Amama”. Letnja bašta ”Sokograda” pruža svu lepotu i prijatnost osveženja i uživanja u prirodnom ambijentu.