Poziv učesnicima X SMD

SIMPOZIUM “X SOKOBANJSKI MEDICINSKI DANI “- U ČAST  45 GODINA RADA BOLNICE

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti ”Sokobanja” i ove godine,  tradicionalno, organizuje stručni skup ” X Sokobanjski medicinski dani”, koji će biti održan 13, 14. i 15. oktobra 2023.godine u kongresnoj sali Hotela “Moravica”. Ovogodišnji skup se održava i u čast jubileja, 45 godina rada Bolnice.

Programom Skupa predviđeni su seminari „ Kardiologija – juče, danas, sutra”, „ Aktuelnosti u dijagnostikovanju i lečenju plućnih bolesti kod odraslih“ i „ Novine u dečijoj  pulmologiji i rehabilitaciji“. Prema odluci Zdravstvenog saveta RS, sva tri seminara nose po 6 bodova za pasivno učešće i po 12 bodova za predavače, a namenjeni su lekarima, farmaceutima, medicinskim sestrama, zdravstvenima tehnicarima i fizioterapeutima.

Kao i ranijih godina, ovaj stručni skup će okupiti eminentne stručnjake iz oblasti kardiologije, pulmologije i pedijatrije, sa vrlo aktuelnim temama, te će novim saznanjima i razmenom iskustava učesnika dati svoj značajan doprinos daljem razvoju struke.

Kao organizatoru, bilo bi nam izuzetno zadovoljstvo i čast da budete učesnici ”X Sokobanjskih medicinskih dana” , da zajedno obeležimo  naš značajni jubilej.

U nadi da ćemo se videti u Sokobanji, srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se zajedničkom druženju!

 

S’ poštovanjem,

dr Ivana Filipović

­­­­­­­­­­­­­­­­                                                                                             v.d. direktora

 

Kontakt: Marketing i recepcija 018/830-367, Centrala: 018/830-124

e.mail smd@soko-banja.rs