”VII SOKOBANJSKI MEDICINSKI DANI’ – od 01. do 03. decembra

Stručni skup ‘’VII Sokobanjski medicinski dani’’, u organizaciji Specijalne bolnice za nespecifične plućne bolesti ’’Sokobanja’’ i Nacionalne asocijacije udruženja zdravstvenih radnika Srbije , ove godine biće održan od 01. do 03. decembra.

Zdravstveni savet Republike Srbije, svojom odlukom o akreditaciji programa kontinuirane edukacije (KE), бр. 153-02-3452/2017-01 od 18.11.2017.godine, akreditovao je program ”VII Sokobanjskih medicinskih dana”, koji će biti realizovan kroz tri seminara:

01.12.2017 – Seminar iz kardiologije: ”Arterijska hipertenzija sa komorbiditetima – od teorije do kliničke prakse”

02.12.2017 – Seminar iz respiratorne medicine: ”Pleuropulmonalne infekcije”

03.12.2017 – Seminar iz fizikalne medicine i rehabilitacije: ”Aktuelnosti u fizikalnoj medicini i ortopediji sa traumatologijom”

Prema Odluci Zdravstvenog saveta RS, sva tri seminara akreditovana su kao nacionalni seminari prve kategorije, koji nose po 12 bodova za predavače i po 6 bodova za pasivno učešće, a namenjeni su lekarima, farmaceutima, biohemičarima, fizioterapeutima, medicinskim, laboratorijskim i farmaceutskim tehničarima.

Odluku Zdravstvenog saveta RS, kao i Zbirne tabele ocenjenih programa KE, možete pogledati na internet stranici Zdravstvenog saveta RS http://www.zdravstvenisavetsrbije.gov.rs ili na ovom sajtu – klikom na baner ”VII Sokobanjski medicinski dani”, odnosno ovde.